Spring naar content

Verkoop gestart

Screenshot 2024-03-29 at 14.59.49
Screenshot 2024-03-29 at 14.59.55

NIEUW AANBOD: Hofappartement F15

In Het Stadshof woon je rustig met de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. De keuze voor de gedeelde binnenplaats komt daaruit voort. Met een kop koffie in de hand ontmoet je binnen no-time je buren.

Op de locatie van dit Hofappartement bevond zich ooit een werkplaats voor auto- en metaalbewerking van de voormalige Bierens fabriek. Op de eerste verdieping van dit pand heeft Thomas Bedaux, van Bedaux de Brouwer Architecten, een uniek appartement ontworpen in het bestaande pand, wat volledig voldoet aan de hedendaagse eisen.

Hierbij zijn de bestaande gevels zoveel mogelijk intact gelaten en zijn er op strategische plaatsen in de gevel ramen geplaatst die zorgen voor het daglicht in de diverse ruimtes.

Dit appartement heeft een woonoppervlak van circa 123 m2, inclusief terras.

Direct naast de entree op de begane grond bevindt zich een eigen parkeerplaats, tevens met een handige bergkast onder de trapopgang.

Bij binnenkomst via je privé entree betreed je de royale woonkamer met open keuken, die samen circa 50 m2 beslaan. Het terras, ruim 6 meter lang en 2,2 meter diep, is zowel via een schuifpui als via deuren vanuit de woonkamer/keuken en een van de slaapkamers toegankelijk.

Aan de woonkamer grenst het slaapgedeelte met twee mooie slaapkamers. De ruime badkamer biedt maar liefst plaats voor een ligbad, dubbele wastafel en een inloopdouche.

Een apart toilet is gemakkelijk bereikbaar voor gasten. Daarnaast beschikt het appartement over een technische ruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger, die tevens dienst kan doen als bergruimte.

Vanaf het terras geniet je van een vrij uitzicht op het binnenhof en de achtertuinen van de woningen aan de Gasthuisring. Er bestaat zelfs de mogelijkheid voor de realisatie van een eigen dakterras.

Ben je geïnteresseerd in dit unieke appartement met historische charme? Neem dan nu contact op voor meer informatie of een bezichtiging!

SWK-regeling is niet van toepassing, verkoper geeft een bankgarantie af

4 beelden onderaan pagina