Spring naar content

START OP TIJD MET EEN FINANCIERINGSADVIES

Ben je geïnteresseerd in een woning in Het Stadshof? Laat dan een persoonlijke financiële check doen en vergroot de kans op je droomwoning! Rabobank is samenwerkend partner van Het Stadshof. Ze bieden een gratis oriënterend hypotheekgesprek aan. In dit gesprek word je financiële situatie in kaart gebracht, zodat je precies weet wat je kunt lenen.

Check je financiële situatie en krijg inzicht in jouw mogelijkheden
Wist je dat ondanks de rentewijzingen en hogere bouwkosten het financieel juist nu interessant kan zijn om een nieuwbouwwoning te kopen? De adviseurs van Rabobank zetten graag alles voor je op een rijtje. Want wist jij bijvoorbeeld dat de volgende zaken impact kunnen hebben op jouw maandlasten:

  • Heb je al een koopwoning? Dan is de kans groot dat je overwaarde hebt. Deze overwaarde kun je investeren in je nieuwe woning, waardoor je je nieuwe hypotheekbedrag kunt verlagen;
  • Of heb je een bestaand aantrekkelijk rentecontract? Wat zijn hiervan de voorwaarden? Misschien kun je ook dit contract meenemen naar je nieuwe woning;
  • Een nieuwbouwwoning betekent automatisch duurzaam wonen en lagere energielasten. Wat betaal jij nu aan energielasten? Dat kan maandelijks veel geld schelen.
  • Ben je starter? Dan kun je een gedeelte van de woning aflossingsvrij financieren.

Maak een vrijblijvende afspraak bij Rabobank. Via onderstaande button kun je je gegevens achterlaten. Vervolgens nemen medewerkers van de Rabobank contact met je op. Ook kun je zelf ter voorbereiding al een hypotheekberekening maken.

FINANCIELE CHECK T.B.V. HET STADSHOF (RABOBANK.NL)

De financieel adviseurs Nieuwbouw Janneke Kemmeren (06 20 39 18 83) en Daniëlle Roest (06 20 53 80 56) van Rabobank zijn nauw betrokken bij Het Stadshof. Ze gaan graag met je in gesprek over je woonwensen en plannen voor een nieuwe woning. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen een keuze kunt maken.

ALLE INFORMATIE OVER DE HYPOTHEKEN VAN RABOBANK VIND JE VIA DEZE LINK.

ENERGIEZUINIG & DUURZAAM WONEN

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen we. Koop je een milieuvriendelijke en duurzame woning in Het Stadshof? Dan krijg je een extra duurzaamheidskorting.* KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE.